Alternators ATK


De toelevering van alternators van ATK is iets wat AES Auto Electric Service B.V. kan verzorgen. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van elektrische producten voor alle mogelijke voertuigen en machines. Sinds onze oprichting in 1978 hebben wij veel internationale ervaring opgedaan en we zijn inmiddels een belangrijke toeleverancier voor OE fabrikanten, importeurs, distributeurs en elektro-specialisten.

Topmerken

Wij vinden het belangrijk om onze klanten tevreden te stellen met hoogwaardige producten, een zo breed mogelijk aanbod met ruime voorraden, redelijke prijzen en ruime technische kennis en hulp. AES Auto Electric Service B.V. levert natuurlijk niet alleen alternators van ATK. Wij leveren startmotoren, alternators en dc motoren voor zowel Europese, Aziatische en Amerikaanse toepassingen. De merken die wij aanbieden zijn:
- AES (startmotoren en dynamo’s onder eigen label)
- ATK
- Iskra
- Denso
- Wilson
- Prestolite

Op onze website is meer informatie te vinden over de merken die wij aanbieden.

Contact

Wat betreft de toelevering van elektrische producten voor alle mogelijke voertuigen en machines, bijvoorbeeld alternators van ATK, is AES Auto Electric Service B.V. een betrouwbare partner. Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen, kunt u contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 035 656 3444 of mailen naar info@aes.nl. Mocht u langs willen komen op ons kantoor: het adres en een routebeschrijving staan op onze website.


Neem contact op