Borstelloze dc motor


Een borstelloze dc motor is een voorbeeld van wat AES Auto Electric Service B.V. u kan leveren. Op het gebied van elektrische producten voor alle mogelijke voertuigen en machines hebben wij veel internationale ervaring en zijn wij een belangrijke toeleverancier geworden voor OE fabrikanten, importeurs, distributeurs en elektro-specialisten. Wij volgen alle laatste ontwikkelingen, zodat we altijd overal van op de hoogte zijn.

Veelzijdig

AES Auto Electric Service B.V. heeft de klant veel te bieden. Behalve een borstelloze dc motor leveren wij startmotoren, alternators en dc motoren van de belangrijkste merken, te weten AES (startmotoren en dynamo’s onder eigen label), ATK, Denso, Iskra, Prestolite en Wilson. Deze zijn geschikt voor zowel Europese, Aziatische als Amerikaanse toepassingen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten op alle fronten tevreden te houden en proberen dat te bereiken door middel van:
- hoogwaardige producten
- een zo breed mogelijk aanbod met ruime voorraden
- redelijke prijzen
- ruime technische kennis en hulp

Contact

AES Auto Electric Service B.V. is de specialist wat betreft de toelevering van elektrische producten voor alle mogelijke voertuigen en machines, zoals een borstelloze dc motor. Als u van onze diensten gebruik wilt maken of nog wat extra informatie wilt, neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 035 656 3444 of een e-mail sturen naar info@aes.nl. U kunt ook langskomen op ons kantoor, waarvan het adres en een routebeschrijving op onze website te vinden is.


Neem contact op