Startmotor dynamo


Een startmotor en een dynamo zijn een voorbeeld van wat AES Auto Electric Service B.V. u kan leveren. Op het gebied van elektrische producten voor alle mogelijke voertuigen en machines hebben wij veel internationale ervaring en zijn wij een belangrijke toeleverancier geworden voor OE fabrikanten, importeurs, distributeurs en elektro-specialisten. Wij volgen alle laatste ontwikkelingen, zodat we altijd overal van op de hoogte zijn.

Veelzijdig

AES Auto Electric Service B.V. heeft de klant veel te bieden. Behalve een startmotor en een dynamo leveren wij startmotoren, alternators en dc motoren van de belangrijkste merken, te weten AES (startmotoren en dynamo’s onder eigen label), ATK, Denso, Iskra, Prestolite en Wilson. Deze zijn geschikt voor zowel Europese, Aziatische als Amerikaanse toepassingen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten op alle fronten tevreden te houden en proberen dat te bereiken door middel van:
- hoogwaardige producten
- een zo breed mogelijk aanbod met ruime voorraden
- redelijke prijzen
- ruime technische kennis en hulp

Contact

AES Auto Electric Service B.V. is hét bedrijf als het gaat om de toelevering van elektrische producten voor alle mogelijke voertuigen en machines, zoals een startmotor en een dynamo. Als u van onze diensten gebruik wilt maken of nog vragen heeft, kunt u ons langs de volgende wegen bereiken. U kunt bellen naar 035 656 3444 of een e-mail sturen naar info@aes.nl. Het adres en een routebeschrijving van ons kantoor zijn op onze website te vinden.


Neem contact op